WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

CMS WordPress

CMS - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Behalve de front-end realiseert WordPress 010 ook een gebruikersvriendelijke back-end voor elke site.

Teksten en afbeeldingen kunnen hierdoor zonder lastige codes worden ingevuld en zijn aan de voorkant direct zichtbaar. En de codes... die zijn voor WordPress 010.


Meer projecten

WordPress CMS

WP Admin - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

In essentie is WordPress een CMS - een Content Management System. Door geavanceerde functies op gebruikersvriendelijke wijze toe te voegen, is het beheren van complexe content toch eenvoudig.

Content Taxonomy

Taxonomy - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Eén van de belangrijkste zaken van een site - behalve de bruikbaarheid en kwaliteit van de content - is de vindbaarheid.

Door rekening te houden met de taxonomy (indeling) van de content en de relatie tussen afbeeldingen en tekst, kan de vindbaarheid aantoonbaar vergroot worden.

De naadloze integratie - in de back-end van de site - van alle contentvelden zorgt er voor dat het beheren van deze punten eenvoudig en overzichtelijk blijft.

SEO Semantiek

SEO - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Om goed te scoren bij zoekmachines wordt de content op code-niveau semantisch correct in de pagina's geplaatst.

Door deze logische benadering krijgen alle elementen de juiste waarde en weten zoekmachines automatisch om wat voor soort gegevens het gaat.

In de back-end van de site merkt de gebruiker daar niets van; teksten, titels en foto's kunnen daar op een visuele manier eenvoudig worden ingevoerd en geselecteerd.