WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

Design WordPress

Design - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

WordPress 010 werkt niet met standaard thema's, maar ontwikkelt elke site vanaf concept tot eindresultaat volledig met de hand.

De eerste aanzet is een eenvoudige schets (wireframe / mockup) die via een uitgewerkt ontwerp wordt omgezet naar een WordPress site.


Meer projecten

WordPress design

Mockup - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Als de mockup grafisch is uitgewerkt, wordt deze integraal nagemaakt als statische website. Door gebruik te maken van front-end frameworks als Bootstrap kan deze fase van prototyping snel vernieuwende inzichten opleveren.

Photoshop Design

Photoshop - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

De corporate identity / branding van elke site wordt vooraf gedetailleerd uitgerkt in een zogeheten style-guide.

Als deze eenmaal is goedgekeurd, wordt het echte ontwerp gemaakt. De keuze voor desktop-first (gracefull degradation) of mobile-first (progressive enhancement) bepaalt de indeling van interactieve (responsive) layer-compositions.

Groot voordeel van deze werkwijze is dat het ontwerp zich aanpast aan mobiele- of desktop weergave terwijl de vormgeving binnen één enkel bestand ontwikkeld kan worden.

HTML5 CSS3

HTML5 / CSS3 - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

De laatste fase van het development traject is het realiseren van de feitelijke website.

Het ontwerp wordt omgezet naar HTML5 / CSS3 en - waar nodig - aangestuurd door plain-vanilla Javascript of jQuery. De content wordt gekoppeld aan de back-end van WordPress.

Door deze content op een semantisch correcte wijze in te laden - en rekening te houden met de taxonomie van de gehele site - wordt ook de SEO (Search Engine Optimization) en eventuele SEM (Search Engine Marketing) direct goed neergezet.