WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

Framework WordPress

Framework - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Elke site van WordPress 010 heeft een uniek ontwerp en kent een eigen development flow.

Om de integriteit te garanderen worden deze ontwikkeld via een eigen framework met drie pijlers; 100% kwaliteitscode, optimale snelheid en absolute veiligheid.


Meer projecten

WordPress framework

Veiligheid - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

WordPress kan een negatieve connotatie hebben op het gebied van veiligheid. WordPress 010 bewijst dat het anders kan door vanaf het eerste moment nauwgezet met alle security issues om te gaan.

W3C Compatible

W3C Compatible - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Door alle veiligheidsnormen na te leven, wordt een gegarandeerd veilige website opgeleverd. Hetzelfde geldt op het gebied van de kwaliteit van de geschreven code.

Een strikt beleid op het gebied van plug-ins en sandboxed functionaliteit zorgt voor de veiligheid en robuustheid van elke WordPress website.

Door de codes hierachter vervolgens semantisch correct in te zetten is de site 100% compatible met alle strikte W3C normen.

Snelle Performance

Performance - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Naast de veiligheid van de site en kwaliteit van de codes, focussed WordPress 010 zich ook op de performance en snelheid op zowel mobiel- als desktop gebruik.

Door alle bestanden te contamineren en enkel in te laden als deze nodig zijn, wordt de laadsnelheid aantoonbaar beter.

Het toepassen van context awareness - waar mobiele telefoons bestanden overslaan die op dat moment toch niet van toepassing zijn - zorgt voor een nog betere performance.