WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

Apps WordPress

Mobiele Apps - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Behalve web-apps (kleine applicaties die binnen een site draaien) kan WordPress ook ingezet worden om een mobiele app van content te voorzien.

Deze apps werken op alle smartphones, waarbij de inhoud gewoon 100% door WordPress wordt aangestuurd.


Meer projecten

WordPress apps

Apps - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

WordPress is in essentie een systeem om content mee te beheren. Of die content vervolgens via een website wordt getoond, of via een mobiele app op telefoon of tablet maakt in principe geen verschil.

Effectief CMS

Content Management - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Door zowel een WordPress site als -app te ontwikkelen in standaard HTML5 en CSS3 worden de ontwikkelkosten beheersbaar gehouden.

Als de code wordt geupdate, geldt dit voor zowel site als app. Ook maakt het niet uit of de app draait op Android, iOS of Windows.

Afhankelijk van de functionele eisen, kan WordPress ook enkel de content van de app leveren, zonder dat hiervoor een publiekelijk toegankelijke site voor hoeft te worden ontworpen.

REST API

REST API - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Al geruime tijd heeft WordPress een eigen REST API (Application Programming Interface) om eenvoudig communiceren tussen front-end en back-end mogelijk te maken.

Door vanuit een mobiele app tegen deze API aan te praten, kan WordPress direct content (tekst, beeld, grafieken) teruggeven.

Het is dus niet nodig een eigen systeem te maken om apps van content te voorzien; WordPress heeft alles aan boord om een stabiele, snelle en veilige applicatie te bouwen.