WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

Optimalisatie WordPress

Optimalisatie - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Elke site van WordPress 010 is geoptimaliseerd om zowel op de laptop als telefoon optimaal te functioneren.

Door de informatiedichtheid per device te bepalen, blijft het overzicht behouden. Bijvoorbeeld door locatie-markers te clusteren in een zelf ontwikkelde plugin.


Meer projecten

WordPress optimalisatie

Context Aware - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Door gebruik te maken van context awareness krijgen bezoekers met een langzame verbinding aangepaste content te zien. Video's worden op zo'n moment vervangen door lichtere afbeeldingen.

User Accessibility

User Accessibility - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Het ontsluiten van grote hoeveelheden, complexe content hoeft in de praktijk enkel geen probleem te zijn.

Door vooraf de hiërarchie van alle data te bepalen, kan de back-end zo worden ingericht dat het invoeren en clusteren hiervan op een natuurlijke wijze verloopt.

Het plaatsen van markers op een wereldkaart en het vinden van de juiste locatie worden hiermee toegankelijk gemaakt voor de eindgebruiker van de site of app.

User Experience

User Experience - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Afbeeldingen hoeven een site niet te vertragen. De content kan gefaseerd geladen worden, wat de snelheid vergroot.

Context aware content zorgt er voor dat snelle verbindingen direct een zware .PDF inladen. Bij een langzamere connectie wordt eerst een lichtgewicht .SVG afbeelding getoond.

De omvangrijke bestanden kunnen hierna eenvoudig handmatig geopend worden, waarbij de keuze aan de bezoeker is. Dit vergroot de gebruikerservaring enorm.