WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

Plugins WordPress

Plugins - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Plugins en thema's zijn populair, maar niet bij WordPress 010. Ze zorgen onder andere voor veiligheidsrisico's, traagheid en instabiliteit.

Daarom ontwikkelt WordPress 010 ze liever zelf. Bijvoorbeeld een handige tool om de WordPress database optimaal te houden.


Meer projecten

WordPress plugins

Database - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Als er veel revisies van een artikel zijn, bewaart WordPress automatisch van elke aanpassing een nieuwe kopie. Dat is handig, maar de database wordt wel steeds groter. Een zelf ontwikkelde plugin lost dit issue effectief op.

Thema Ontwerp

Thema's - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Elke site die WordPress 010 ontwerpt is uniek. Er wordt geen gebruik gemaakt van kant en klare thema's, maar enkel van custom made ontwerp.

Out of the box thema's zijn welliswaar goedkoper, maar ook dertien in een dozijn. De kans dat een concurrerend bedrijf hetzelfde ontwerp heeft, wordt daarmee wel erg groot.

Tegelijkertijd zijn de codes - en daarmee de snelheid en veiligheid - van veel thema's twijfelachtig. Een eigen ontwerp is daarom niet alleen persoonlijker, maar ook kwalitatiever.

Code Design

Backend - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Dat de lay-out van een website moet worden ontworpen, is natuurlijk logisch. Maar ook de programmacodes kennen hun eigen design principles.

Door vooraf goed in kaart te brengen wat de specifieke wensen en functionele eisen van een website, of -app zijn, kan de achterliggende codestructuur effectiever worden geschreven.

Dit komt niet alleen de snelheid van de site ten goede, maar ook de schaalbaarheid in de toekomst en de algehele onderhoudbaarheid worden hierdoor flink verbeterd.