WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

Apps WordPress

Apps - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

WordPress is niet alleen zeer geschikt om volledige sites in te bouwen, maar ook de perfecte tool voor web-apps.

Dit zijn kleine applicaties die in een (WordPress) site draaien - bijvoorbeeld een app die de benodigde hoeveelheid aan opslagruimte berekent.


Meer projecten

WordPress apps

PWA en SPA - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Behalve de traditionale apps - applicaties die in de pagina zelf draaien - kan WordPress ook ingezet worden om de content van Progressive Web Apps (PWA) en Single Page Applications (SPA) aan te sturen.

Progressive Apps

Progressive Web Apps - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Progressive Web Apps (PWA) zijn feitelijk normale sites, die zich aan het gedrag van de gebruiker weten aan te passen.

Een PWA kan bijvoorbeeld beginnen als reguliere site, maar zich na meerdere bezoeken voordoen als echte app. De pagina wordt dan full-screen, kan notificaties tonen op mobiel en werkt ook gewoon door als er geen verbinding is.

Omdat de applicatie progressive is, kan deze in de loop der tijd steeds meer functionaliteit bieden, zonder dat de gebruiker de app hoeft te updaten.

Single Page Apps

Singe Page Application - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Een Single Page Application (SPA) is in de basis een online applicatie die volledig functioneert in een enkele pagina..

Deze apps werken binnen een enkele webpagina met als voornaamste doel de user experience te stroomlijnen. Dit kan gerealiseerd worden door alle benodige vormgeving en functionaliteit in één keer binnen te halen.

Doordat de pagina niet ververst hoeft te worden, is de communicatie met de server van extra groot belang, waarbij WordPress een belangrijke taak kan vervullen.