WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

Squarespace WordPress

Squarespace - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

WordPress kan perfect ingezet worden om applicaties binnen andere systemen aan te sturen.

Bijvoorbeeld een app in de populaire website-bouwer Squarespace, waarbij bezoekers de hardheid van het water kunnen berekenen... aangedreven door WordPress.


Meer projecten

WordPress Squarespace

Squarespace - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Het voordeel van een site in Squarespace is dat de eigenaar zich geen zorgen hoeft te maken over de server of updates. WordPress onderscheidt zich door de ruimte mate van aanpasbaarheid en het leveren van maatwerk.

CMS Agnostisch

CMS Content Management Systeem - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Samen vormen Squarespace en WordPress een sterke combinatie. Waar Squarespace functies niet kan uitvoeren, wordt WordPress ingezet - met de flexibiliteit van Squarespace.

Zowel Squarespace als WordPress zijn in de basis een Content Management Systeem, waarbij WordPress zich extra onderscheidt door ongelimiteerde flexibiliteit en functionaliteit.

Door twee CMS'en met elkaar te integreren kan men gebruik maken van de eenvoud en het gemak van Squarespace enerzijds en de kracht en uitbreidbaarheid van WordPress anderzijds.

PHP CSS

PHP CSS3 HTML5 - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Op het moment dat een gebruiker switched van de Squarespace website naar het WordPress gedeelte, zal dit in de regel niet zichtbaar zijn.

Een productpromotie kan bijvoorbeeld zeer effectief in Squarespace worden getoond, waarbij de orderfunnel beter door WordPress kan worden afgevangen.

Middels het (her-)gebruiken van dezelfde CSS / styling in combinatie met effectieve PHP functies verloopt het switchen tussen de systemen naadloos en onzichtbaar.