WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

Webshops WordPress

Webshops - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Behalve statische sites of shops kunnen - dankzij de gratis WooCommerce oplossing - ook unieke, zelf samengestelde producten verkocht worden.

WordPress 010 ontwikkelt deze opties volledig zelfstandig, zodat de kwaliteit en veiligheid gegarandeerd blijft.


Meer projecten

WordPress webshops

WooCommerce - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Er zijn meerdere manieren om producten via een WordPress website te verkopen. Eén van de meest bekende en veelzijdigste oplossingen is ongetwijfeld de gratis WooCommerce plug-in.

Product Variaties

Configuratie - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

WooCommerce is niet alleen geschikt om eenvoudige - statische - goederen te verkopen, maar kan ook ingezet worden om dynamische producten samen te stellen.

Dit kan variëren van de kleurkeuze bij een t-shirt tot een volledig configureerbare auto of fiets in de sales-funnel.

Bij deze laatste optie komt vanzelfsprekend een uitgebreide CRM - customer relation management - tool om het verloop van de order tot in detail te monitoren en bij te stellen.

Multi Channel

Multichannel - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Waar de oorspronkelijke retail steeds vaker online gaan, beginnen eCommerce winkels tegelijkertijd juist een fysieke - bricks and mortal - store.

Deze simultane transitie van online naar offline verkoop wordt ook wel multi channel sales genoemd.

WooCommerce werkt perfect samen met de offline kassasystemen van oa. SEOshop / Lightspeed POS - point of sales - en is ook hierdoor aan een grote opmars bezig.