WordPress 010 is dé WordPress expert in de regio Rotterdam met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van webdesign, front- en back-end development.

WooCommerce WordPress

Webshop - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

WordPress is niet alleen de perfecte oplossing voor websites, maar ook voor webshops.

WordPress 010 is daarin gespecialiseerd en biedt meerwaarde door geavanceerde product-configuraties in te bouwen - bijvoorbeeld voor een eigen ontworpen juwelen-lijn.


Meer projecten

WordPress woocommerce

WooCommerce - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Een eigen sieradenlijn exclusief online verkopen is een goede businesscase voor elke WooCommerce website. Het realtime tonen van zelf samengestelde juwelen kan de verkoopcijfers aanzienlijk verhogen.

Mobiele Aankoop

Responsive Design - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

De tendens is dat steeds meer online aankopen via een mobiel of tablet met relatief kleine displays gebeurt.

Door goed gebruik te maken van responsive design kunnen ook complexe - live previews van zelf samengestelde producten - effectief op kleine schermen getoond worden.

Door in de back-end de orderflow van elk product goed uit te werken en in te voeren, krijgt de klant aan de front-end van de webshop een gebruikersvriendelijk traject van eerste impressie, tot definitieve aankoop.

Online Webshop

Webshops - WordPress 010 | full stack development, Rotterdam

Aan de hand van zelf geschreven codes is het eenvoudig om in WordPress diverse productconfiguraties samen te stellen.

Klanten kunnen deze configuraties vervolgens fine-tunen door te kiezen voor bijvoorbeeld materialen, ornamenten, inscripties en specifieke afwerkingen.

Het samengestelde product wordt direct getoond en voorzien van een uitgebreide kostenberekening. De gedetailleerde uitwerking van elke aankoop valt terug te lezen in de orderbevestiging per email en in de database zelf.